Oj..veckan går fort...

Vet inte vart tiden tar vägen, det var ju just måndag!! Har inte gjort nåt speciellt denna vecka förutom jobbat, och i dag var jag ledig och vart bjuden på lunch av Trents syrra. Vi var på ett ställe som heter Red lobster som är en restaurang kedja här i Usa. De serverar mest fisk och skaldjursrätter, super gott!!!

Har pratat i stort sätt varje kväll med Sabina på msn, hon har svårt att sova i längre stunder och har ont. Känns bra att jag kan vara där för henne en stund när alla andra i hennes närhet sover. Och jag ser fram emott våra kvälls samtal fast jag egentligen önskar att hon får sova och slippa ha ont!!  Säger bara...FY FÖR SKITCANCER!!!!!!

Vart inspirerad av Linda Mari http://minsidafnos.bloggspot.com och har tänkt att åka till Ikea i helgen och handla lite till lägenheten, vi behöver en hel del grejer. Och samtidigt kan vi handla lite svenska matprodukter som också säljs på ikea.
Och sen på vägen hem stanna på www.chuckecheese.com som barnen älskar!!! Ett bra koncept, dem får en massa spelpengar (som man köper) och sen spelar dem en massa olika spel som dem vinner biljetter. Och när det är dax att gå hem så löser dem in biljetterna och får välja en leksak. 

 

Justin, han har tur!!

Min käre son Justin har en förmåga att hitta saker och pengar. I går när vi var ute och handlade så stannade vi att äta lunch, på väg tillbaka till bilen hittar Justin ett armband på gatan.
Trodde först att det inte var äkta, men det visade sig vara äkta och när vi gick för värdera det så värderades det till  400 dollar!!!
Så vi sålde det..gissa om Justin var lycklig?!!
Hade det varit någons plånbok eller vigselring hade vi lämnat in den hos polisen...har lite dåligt samvete...men Justin är iallafall lycklig och vi trodde inte att det var värt så mycket pengar!!

KIDNAPPAD BEBIS!!!!!

HELP US FIND THOR!

On Valentine's Day a little Swedish-Taiwanese boy got kidnapped by his father. The father, Andrew Wang of Los Angeles owner of http://www.k2techconsulting.com/ had his first unsupervised visitation with his son. Wang has domestic violence charges against him and was usually not allowed to have visitaion with out supervision. During this visitation time the divorce and custody verdict came. Mia, Thor's mom, got full custody and the right to take her son and move to her native Sweden. Wang never returned the boy.

Thor is 1 year old and he is still being breastfeed.  

Mia is a young mom who is all alone in the US. She could have taken Thor and left for Sweden long ago. But she has gone by the book and done everything right. She has made sure that Thor will get to see both his parents through the divorce that stipulates that she has to come back to the US frequently for Thor to have a relationship with his father.  



WE NEED TO GET THE INFORMATION ABOUT MISSING THOR out to the media.

Can you help us? Do you know anyone who works in media, locally or nationwide. Please let the know about Thor and ask them to run the story.

WE NEED TO GET THE PICTURE AND LICENESE PLATE
of Andrew out to the world. Someone must have seen him and Thor. Please forward this mail to everyone in your address book.

ANDREW WANG, 32 years old. His parents are Vietnamese. Wang is from Taiwan.
He is 5'10'' and athletic built.
He drives a silver colored Volkswagen with California license plate 5KLF201.

LAPD at 911 or the hotline for kidnapped children the USA; 1-800-THE -LOST.

For more info visit http://caluas.blogspot.com/


 


Våra vänner och vi..



Lovade att lägga upp lite bilder från Trents birthday..vi hade verkligen en super kväll!!

Mina fina alla hjärtans dag blommor och sjuk Teah med Pimpim

Pimpim brukar mest sova med Justin men antar att hon känner av att Teah är sjuk och vill vara nära henne..

The flu...

Jaha...nu fick vi det bekräftat att det är influensan som stackars Teah har. Eftersom hon har haft feber sen torsdag så tog vi henne till våran barnläkare.

OCH nu har Justin fått feber så han är nästa med flunsan...
Hoppas, hoppas jag och Trent klarar oss!!
Tur iallafall att dem är lediga från skolan denna vecka och att vi inte hade planerat nåt speciellt!

Kram från oss!!

Happy Valentines Day!

Veckan har gått så fort..har inte hunnit blogga. Teah vart sjuk i torsdags natt..feber. Hon tyckte det var trist att vara hemma pga att det var alla hjärtans dag firande i skolan. I Justins klass hade dem en liten valentines fest, alla barn delade ut små kort till varandra. Regeln var att om man måste ge nåt till ALLA i klassen om man ska dela ut kort eller nåt annat, vilket är bra!
Sen fick jag veta vem Justin är kär i hans klass..han har helst inte velat prata om tjejer förr så det är lite kul att få höra..men jag fick inte säga till nån hahaha.
I morse fick jag en stor bukett rosor och ett halssmycke av Trent, meningen var att vi skulle ut och äta men nu när Teah är sjuk så blir det take out!! Helt ok det med!!

Ha en underbar helg alla!!


 

Min Iphone

Har ju en Iphone som är super! Jag är inte så mycket för spel men nu har Trent lurat på mig ett i min Iphone..
Man har ett akvarium med fiskar som man ska ta hand om och mata och sälja. Man måste försöka få fram nya arter som ger en bra med pengar och så vidare. JAG ÄR HOOKED!!! Till och med på jobbet gick jag in på toa för att mata mina fiskar haha. Man måste se till dem lite då och då. Shit detta är galet, vi båda sitter med våra telefoner och fixar med våra fiskar. Men lovar att det ska inte ta över våra liv..men roligt är det..


Lilla tjuven..Pimpim



Pimpim är våran lilla tjuv..så fort Teah gick i väg och hämtade nåt så vips var Pimpim på hennes stol och tjuvade mat.
Hon gillar ju inte ens pommes frites men hon ska ha en iallafall..lilla busis!!

Redan onsdag kväll.

I dag har jag varit ledig, skönt!!  Var och läste i Teahs klass, alla föräldrar skriver upp sig (frivilligt självklart) och kommer in och läser för klassen en stund. Teah har längtat att jag ska komma dit och läsa så det var skoj! På fredag är det Justins klass tur!!

Har köpt biljett till Sverige, kommer hem en snabbis den 20/3 och åker hem igen den 24:e. Åker hem för att träffa Sabina först och främst, men vill ju självklart hinna träffa alla mina andra fina vänner...
Min pappa fyller jämnt nu i mars så ska hinna fira han också...
Men efter Sabina tråkiga besked i dag försökte jag ändra datumet för att komma tidigare men det verkar vara omöjligt :(


"Hope is faith holding out its hand in the dark."



Trött men inte bakis..



Vi hade en jätte trevlig kväll, vi vart ca en 16 personer. Maten var sådär, hade nog trott att den skulle ha varit bättre men huvudsaken att vi hade trevligt och att så många kunde komma.
Efter vi hade ätit klart så åkte vi till en bar i White Plains, vid 2 åkte vi hem. Jag drack inget så jag kunde köra.
Mer bilder kommer så fort jag får dem mailade till mig!!
Vid lunch åkte vi och hämtade barnen som skulle till svenska skolan. De har längtat så det är ju kul!!
 Och i kväll ska vi till svärmor på middag  och fira Trent.(skönt för jag orkar inte laga mat i dag) 
Sen är det Super bowl här, en viktig dag for många!!  Men det börjar vid klockan 18:30 så vi kommer nog försöka vara hemma till dess. Det är kul att titta på reklamen som alltid är speciell samt alla uppträdanden, men själva matchen bryr jag mig inte om..

RSS 2.0