Lördag



Efter vi hade stor städat hela lägenheten åkte Trent och Justin i väg till Justins basket. Och jag och Teah åkte och åt lunch..jag åt en liten lunch..vill ju spara mig tills i kväll.  Men Teah var super hungrig och valde en stor hamburgare!!

Vi ska lämna barnen hos svärmor och sen i väg på en super kväll..hoppas jag!
Ska bli kul att träffa alla, vissa har jag inte sett på jätte länge. Vi ska äta på en brasiliansk rest. och det ska vara nån slags buffe. Sen får vi se vad vi hittar på och vilka som hänger med vidare..
Ha en bra Lördag!!!

Ledig dag!!

Började dagen med att åka till starbucks för att köpa en god latte och sen hämtade jag upp Kelley för att åka och shoppa lite.
I morgon ska vi ut och äta eftersom Trent fyller år i början på nästa vecka! Vi blir ca 15 stycken..ska bli riktigt kul!!
Hittade en klänning på rea för 15 dollar..super!!
Sen åkte jag och fixade manicure och hon som gör mina naglar är så duktig, fick en jätte fin design på naglarna..ska ta kort så får ni se!!

Ha en underbar helg!!


Lite bilder från våran gata..


Vilket väder..blä!!

Klockan 02:30 ringde dem in Trent till hans jobb pga att det snöade för fullt..och klockan 05:30 kom nästa samtal att skolan är stängd pga av snön. Skönt tänkte jag som har en ledig dag, nu behöver jag inte stressa och kan sova längre.

Men icke sa nicke..klockan 08:00 ringer min arbetskollega som bor ca 20 min med bil härifrån att det inte fanns en chans för henne att komma till jobbet pga snön.
Så jag lämnade barnen hos Trents syrra som bor nära oss och traskade till jobbet. Vi trodde att många skulle ringa och avboka sin läkartid men nej nej!! I försig hade vi inte lika många patienter som vanligt men ändå-
Klockan 16 hade sista patient gått och jag hämtade barnen för att gå hem I ÖSREGN OCH SLASK!!! Vi var helt dygnblöta när vi äntligen kom hem..och det är ju typiskt att sista biten vi måste gå är uppförsbacke...BLÄ!!
Stackars Trent jobbar än..nu kommer det frysa på och bli halt på vägarna så han måste ut och salta.

Men i morgon blir det förhoppningsvis en bättre dag!!!

Hemma

 Pimpim väkte mig tidigt i morse och sen kunde jag inte somna om, så jag gick upp samtidigt med Trent och tänkte att jag kan ju sova en stund när barnen åker till skolan. Skulle vara på jobbet kl 11 i dag..men ena tjejen som jobbar där ringde mig just när jag lagt mig i sängen och frågade om jag kunde komma till kl09. Så det var bara att gå upp och snabbt fixa i ordning mig och traska ner till jobbet. Men jag har haft en bra dag!! Fullt upp men det gick verkligen super!! Känns bra att inte vara beroende av nån annan utan att jag kan fixa det mesta själv!
Det ända jag saknar är att ha en ordentig rast, var verkligen bortskämd i Sverige. Här fikar man i mellan patienterna, och mellan 12-13 har vi inga patienter men måste fortfarande ta samtal.  Så man får springa och handla nåt snabbt eller värma sin mat och äta samtidigt som man passar telefonen. Som tur är får vi betald lunch.



Ska ta lite nya kort snart, måste fixa kameran..nu använder jag min Iphone. Funkar också men är inte lika bra!

Ha det!!

Ny bloggsida

Eftersom det inte fungerar att kommentera så fixade jag en ny sida helt enkelt!!
I dag var jag i väg till Svenska skolan och lämnade barnen. Fortsatte vidare för att möta upp Trent en stund innan det var dax att hämta trollen igen!! Justin och Teah tyckte det var skoj i skolan och längtar redan tills nästa vecka.
Eftersom fridays ligger nån minut från skolan bestämde vi oss för att äta söndags middag där, skönt för jag hade ingen lust att laga middag.
I morgon är det back to work, hoppas jag kommer ihåg allt jag lärt mig. Det är min riktiga första dag utan att gå brevid nån annan..men det blir nog bra!!

Lots of love

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0