The flu...

Jaha...nu fick vi det bekräftat att det är influensan som stackars Teah har. Eftersom hon har haft feber sen torsdag så tog vi henne till våran barnläkare.

OCH nu har Justin fått feber så han är nästa med flunsan...
Hoppas, hoppas jag och Trent klarar oss!!
Tur iallafall att dem är lediga från skolan denna vecka och att vi inte hade planerat nåt speciellt!

Kram från oss!!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Tråkigt med flunsan! Hoppas barnen kryar på sig snart och att inte du och Trent åker på skiten!

Såg att du kommenterat vår resa till New York. Jodå den kommer att bli av! Vi har varit i kontakt med "vår" researrangör, samma kille som hjälpte oss jättemycket när vi skulle åka till Miami. Han kommer att fixa nåt bra det är jag säker på! Det skulle vara hur kul som helst att bli guidad av en New Yorker, så att vi kan se lite mer än det traditionellt turistiska. Jag har ju redan varit där och sett allt som man "ska", men det har inte Conny, så vi kommer att göra allt sånt också. Vi ska vara där i 2 veckor och vi hade tänkt vara där 10-24 juli nästa år, så vi är tidigt ute! =) Vår rese-kille sa att vi inte ens kunde beställa resan än för det var för tidigt. Men det är bättre det för då kan vi planera bättre, det är roligare att spara pengar också när man vet att man har ett mål.

Kram kram

2009-02-17 @ 14:28:44
URL: http://vejron.blogg.se/
Postat av: Rosvikstjejen

Men stackars barn! Inte alls roligt med influensa. Hur har Teah klarat sig angående epilepsin? Inga anfall den här gången? HOppas verkligen att ni klarar er från detta. STora kramar

2009-02-17 @ 15:41:36
URL: http://minsidafnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0